DESMI Proven Technology 1

DESMI Proven Technology 3

DESMI Proven Technology 2

DESMI Proven Technology 4

DESMI Proven Technology 5

Säljare - Energi/Industri (In Swedish)


DESMI är specialiserade på utveckling och tillverkning av pumplösningar för marin, industri, energi/fjärrvärme, oljeutsläppsbekämpning, försvar och bränsle. Vi grundades 1834 och är ett av Danmarks äldsta företag. Våra produkter har funnits på den svenska marknaden i många år och nu bygger vi egen verksamhet i Sverige. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet i Sverige? Vi söker nu en:

Säljare - Energi/Industri
Göteborg

Du kommer med utgångspunkt från vårt kontor i Mölndal att bearbeta kunder inom fjärrvärmeverk och industrin med fokus på processindustrin. I ditt dagliga arbete träffar du tekniska konsulter, inköpare, drift- och underhållspersonal. Arbetet är operativt och ditt fokus blir att skapa affärsrelationer. Du måste ha möjlighet att resa i tjänsten. Övriga arbetsuppgifter: 

  • Hantera förfrågningar
  • Dimensionering av pumpar
  • Handlägga upphandlingar/offerter
  • Deltagande på mässor
  • Genomföra utbildningar

Varför valde du att börja hos DESMI? 
- Jag såg det som en stor och spännande utmaning att starta upp DESMI i Sverige. DESMI är ett företag som verkat sedan 1834 och arbetar långsiktigt med att utveckla produktsortimentet och att nya marknader. 
 

Vad är framtidsvisionen? 
- DESMI har ett nyetablerat kontor i Mölndal Göteborg där vårt mål är att växa och utöka våra marknadsandelar i Sverige. Vi ser en stor potential för våra produkter på den svenska pumpmarknaden. 
 

Vad är de främsta fördelarna med att jobba inom DESMI? 
- Vi är ett företag som har en mycket stor tillväxt och har det senaste året dubblat vår omsättning så det är roligt och utmanande att vara med på den resan. 
 

Vad är det som gör DESMI till en attraktiv och modern arbetsplats? 
- Bra sammanhållning mellan kollegor och korta beslutsvägar. Stort kundfokus där vi möter våra kunders behov och har ett mycket flexibelt tänk som når vår produktion.

     

Helena Edström

Helena Edström
Försäljningschef
+46 313 045131
+46 708 268004
heed@desmi.com
vCardvCard

Din profil
Du har troligtvis någon form av teknisk utbildning i botten och erfarenhet av teknisk försäljning. Alternativt är du idag verksam inom målgruppen och känner att du vill utvecklas inom försäljning. Du har ett starkt eget driv och är målinriktad. Då vi idag är ett litet team i Sverige är det viktigt att du är prestigelös, positiv och initiativrik.  
Vi erbjuder dig en grundlig introduktion, marknadsmässiga villkor, inklusive tjänstebil samt övriga relevanta säljhjälpmedel, friskvårdsbidrag mm. Vi följer kollektivavtal.
Kontakt

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Per Asplund på Säljpoolen, 031 - 704 51 92.
Välkommen med din ansökan!

 

Ansök

 

Om företaget
DESMI grundades 1834 och är ett av Danmarks äldsta företag, vi är stolta över att ha en lång historia som leverantör av effektiva och pålitliga lösningar. Vi upprätthåller en innovativ strategi och utnyttjar möjligheterna på den globala marknaden. Vi är specialiserade på utveckling och tillverkning av pumplösningar för marin, industri, energi/fjärrvärme, oljeutsläppsbekämpning, försvar och bränsle för nyttjande både lokalt och globalt. 


DESMI´s pumpar och system sälj i mer än 100 länder via ett nätverk av dotterbolag och distributörer på sex kontinenter. I DESMI är vi ca 1000 anställda och omsätter 1,4 miljarder. Hos DESMI är medarbetarna nyckeln till vår framgång. Därför strävar vi kontinuerligt efter att skapa en attraktiv arbetsmiljö där en hög nivå av professionell kompetens matchar personalens välbefinnande, engagemang och trivsel.

To the top

Join DESMI at Maritime Industry Gorinchem, 13-15 October 2020

The Maritime Industry exhibition is taking place May 13-15 October 2020 in Gorinchem, Netherlands at the Evenementenhal Gorincham

I’m interested. Tell me more

Join DESMI at the Irish Skipper Expo, 12-13 March 2021

The Irish Skipper Expo is taking place September 4-5 2020 in Limerick, Ireland at the UL Sport Arena

I’m interested. Tell me more

Join DESMi at AquaCulture UK 2020, 19-21 May 2021

Aquaculture UK is the most important aquaculture exhibition and conference held in the British Isles taking place 19-21 May 2021 in Aviemore, Scotland at the Macdonald Aviemore Resort

I’m interested. Tell me more

Join DESMI at Euronaval 2020, 20-23 October

The world naval defense exhibition taking place October 20-23 2020 in Paris, France at Paris Le Bourget Exhibition Centre

I’m interested. Tell me more

We use cookies to enhance our website and improve your experience of it. If you say no to cookies, our website will still function, but it may result in diminished functionality.

OK