DESMI Söker Teknisk Säljare

Vi fortsätter att växa i Sverige och söker dig som vill arbeta med teknisk försäljning.

DESMI grundades år 1834 och är ett av Danmarks äldsta företag. Vi är stolta över att ha en lång historia som tillverkare av effektiva och pålitliga pumpar. DESMI upprätthåller en innovativ strategi och utnyttjar möjligheterna på den globala marknaden.

 

DESMI´s pumpar och system säljs i mer än 100 länder via ett nätverk av dotterbolag och distributörer på sex kontinenter.

TJÄNSTEN

Du kommer med utgångspunkt från vårt kontor i Mölndal, för rätt sökande annan placeringsort möjlig, att bearbeta kunder inom industri och OEM. I ditt dagliga arbete träffar du tekniska konsulter, inköpare, drift- och underhållspersonal. Arbetet är operativt och fokus för denna tjänst är att skapa nya affärsrelationer och bearbeta befintliga kunder. Du måste ha möjlighet att resa i tjänsten.

 

Övriga arbetsuppgifter:

  • Hantera förfrågningar
  • Dimensionering av pumpar
  • Handlägga/ansvara för upphandlingar/offerter
  • Deltagande på mässor
  • Genomföra utbildningar

Din profil

Du har någon form av teknisk utbildning och erfarenhet av teknisk försäljning. Du har ett starkt eget driv och är målinriktad.

 

Då vi idag är ett litet team på DESMI i Sverige så är det viktigt att du är prestigelös, positiv och initiativrik. Det är meriterande om du har kunskap om centrifugalpumpar och kugghjulspumpar.

Vi erbjuder dig:

- En positiv arbetsplats i ett sammansvetsat team.
- En säljande roll som du kan vara med och utveckla/påverka försäljningsprocessen.
- En grundlig produktutbildning.
- Tjänstebil ingår i tjänsten samt telefon, dator och övriga relevanta säljhjälpmedel.
- Friskvårdsbidrag.
- Marknadsmässiga villkor, DESMI i Sverige följer kollektivavtalet.

Hos DESMI är medarbetarna nyckeln till vår framgång. Därför strävar vi kontinuerligt efter att skapa en attraktiv arbetsmiljö där en hög nivå av professionell kompetens matchar personalens välbefinnande, engagemang och trivsel.

På DESMI kommer du att vara en del av en internationell miljö med många kollegor över hela världen. Vårt officiella språk är engelska, och som DESMI-anställd kommer du att uppleva en arbetsdag full av intressanta, utmanande och varierande uppgifter.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om du vill veta mer om tjänsten så kontakta Helena Edström på telefon nr. 0708268004 eller sicka din ansökan via e-post:

 

sicka din ansökan.