DESMI Proven Technology 1

DESMI Proven Technology 3

DESMI Proven Technology 2

DESMI Proven Technology 4

DESMI Proven Technology 5

Systemkonsulent (In Danish)


Du er en ambitiøs systemkonsulent med stærke kommunikationsevner, som driver udviklingen og support af virksomhedens salgsstyringssystem (QPM). 

Virksomheden

DESMI A/S er en global virksomhed med speciale i udvikling, fremstilling, salg og servicering af pumpeløsninger til markedssegmenterne Marine & Offshore, Industri, Olieopsamling, Forsvar og Forsyning. Virksomheden har hovedsæde i Nørresundby med flere afdelinger i Danmark. Internationalt har virksomheden selskaber i femten lande. DESMI-gruppen beskæftiger 980+ medarbejdere worldwide, heraf er 300 i Danmark.

Systemet

QPM-systemet er af strategisk betydning og skaber en konkurrencefordel for DESMI. Gennem QPM-systemet kan flere hundrede sælgere over hele verden sælge hele DESMI produktporteføljen hurtigt og effektivt, og dermed sikre en optimal salgsproces.

Systemet er blandt andet med til at:

 • Forbedre salgseffektiviteten
 • Optimere købsoplevelsen
 • Sikrer automatisk generering af 2D- og 3D-tegning baseret på specifik udvælgelse
 • Automatiseret ordreplacering
 • Optimere introduktionen til nye produkter.

Opgaven

Du spiller en afgørende rolle i videreudviklingen og anvendelsen af systemet, så DESMIs salgsorganisation kan understøtte markedskravene gennem et bredt produktsortiment. Via løbende og tæt dialog med salgsorganisationen, sikrer du, at strategi og behov transformeres i QPM-løsningen. Dette med et konstant fokus på tekniske muligheder, økonomiske rammer og IT-arkitektur. Du er dermed ansvarlig for en kompleks systemarkitektur, der spænder over flere teknologier og integrerer med mange af DESMIs andre centrale systemer, hvor du varetager det overordnede ansvar for systemets fortsatte succes.

Opgavens højdepunkter: 

 • Tæt samarbejde og sparring med forretningsinteressenter
 • Vedligeholdelse af en effektiv og dokumenteret QPM-systemarkitektur
 • Introducere flere produkter til udvælgelse gennem systemet
 • Koordinering af udviklingsopgaver af nye funktionaliteter i tæt samarbejde med den interne webudvikler
 • Udarbejdelse og vedligeholdelse af brugermanualer
 • Ansvarlig for at etablere og vedligeholde en stærk supportstruktur via superbrugerorganisation
 • Uddannelse af nye eller eksisterende brugere
 • Ansvarlig for system roller og rettigheder
 • Deltage i QPM-koordineringsmøder sammen med salgsledelsen. 

Din profil

Du er en ambitiøs, erfaren IT-systemkonsulent, der brænder for at udvikle løsninger, der er ”best in class” og gør en forskel. Derudover matcher du følgende: Serviceorienteret og kundefokuseret og sætter høje standarder for kvalitet Arbejder systematisk og metodisk og sikrer opnåelse af de definerede mål Kan tilpasse sig forandringer, udvikle nye idéer og initiativer og udnytte potentielle muligheder for optimering Etablerer og opretholder konstruktive og samarbejdsrelaterede forretningsforbindelser med centrale interessenter og systembrugere Arbejder på en proaktiv og selvkørende måde Udviser pragmatisk vurdering, afvejning af fordele/ulemper og forretningsværdi for at opnå målsætningerne. Kort sagt betyder det, at du har en stærk forretningsforståelse og solid erfaring med IT-systemer og datastyring.

Vi forestiller os desuden, at du har:

 • en videregående uddannelse inden for IT.
 • flere års erfaring med forretningssystemer og gerne erfaring med salgskonfigurationsværktøjer, herunder dokumentation.
 • kendskab til udvikling af informationssystemer, testprincipper, projektmetoder og praksis anvendelse af disse.
 • baggrund fra en produktionsvirksomhed.
 • erfaring med SCRUM – gerne SCRUM Master.

Du tilbydes
En interessant og udfordrende stilling i en global og ambitiøs virksomhed, hvor du har mulighed for at gøre en forskel. Du kan forvente ca. 10-20 rejsedage om året.

Søg her

To the top

Join DESMI at Maritime Industry Gorinchem, 13-15 October 2020

The Maritime Industry exhibition is taking place May 13-15 October 2020 in Gorinchem, Netherlands at the Evenementenhal Gorincham

I’m interested. Tell me more

Join DESMI at the Irish Skipper Expo, 12-13 March 2021

The Irish Skipper Expo is taking place September 4-5 2020 in Limerick, Ireland at the UL Sport Arena

I’m interested. Tell me more

Join DESMi at AquaCulture UK 2020, 19-21 May 2021

Aquaculture UK is the most important aquaculture exhibition and conference held in the British Isles taking place 19-21 May 2021 in Aviemore, Scotland at the Macdonald Aviemore Resort

I’m interested. Tell me more

Join DESMI at Euronaval 2020, 20-23 October

The world naval defense exhibition taking place October 20-23 2020 in Paris, France at Paris Le Bourget Exhibition Centre

I’m interested. Tell me more

We use cookies to enhance our website and improve your experience of it. If you say no to cookies, our website will still function, but it may result in diminished functionality.

OK